Kuloodporna kawa z cykorii
Przepyszny, sycący i rozgrzewający napój zrobiony na bazie kawy z cykorii. Dodatki w postaci peptydów kolagenowych i oleju kokosowego nadają mu gładkiej, przyjemniej konsystencji, a karob delikatnej słodkości. Polecam zwłaszcza w szare i zimne niedzielne poranki!
Porcje Czas przygotowania
1porcja 5minut
Czas gotowania Czas oczekiwania
5minut 0minut
Porcje Czas przygotowania
1porcja 5minut
Czas gotowania Czas oczekiwania
5minut 0minut
Składniki
Sposób przygotowania
  1. Zaparzyć szklankę kawy z cykorii w korzeniu lub w wersji instant zalać łyżeczkę kawy wrzątkiem. Przelać do wysokiego pojemnika i blendować z resztą składników przez ok. 1 minutę aż do ich połączenia i uzyskania apetycznej pianki. Przelać do szklanek i pić ze smakiem. 🙂
facebook Podziel się tym na FB
Twitter Zatweetuj
Follow Bądź na bieżąco

Share this:

Like this:

Like Loading...