Połowę przezroczystej galaretki w proszku wymieszać z erytrytolem i zalać 100 ml wrzątku, wymieszać, dodać 100 ml zimnej wody. Wlać 1/3 galaretki do silikonowej formy na babkę, wstawić do lodówki do stężęnia. Wyłożyć owoce na zastygniętą galaretkę i zalać pozostałą galaretką. Drugą połowę galaretki z drugą łyżką erytrytolu zalać 50 ml wrzątku, dobrze wymieszać i dolać 150 ml mleka kokosowego. Wylać na wierzch warstwy z owocami. Żelatynę namoczyć w 50 ml zimnej wody, zalać 50 ml wrzątku i wymieszać, dolać 850 ml mleka kokosowego. Jeśli korzystacie z agaru, to należy go zagotować z wodą, po czym połączyć z mlekiem kokosowym. Podzielić masę na 5 części, do każdej dodać ok. 1/3 łyżeczki bolero w wybranym smaku ( u mnie: marakuja, kiwi, malina, czarna porzeczka i borówka). Każdą wylewać kolejno na poprzednio stężałą warstwę. Wstawić do lodówki na minimum 2 godziny, a najlepiej na całą noc. Przed serwowaniem wstawić foremkę do ciepłej wody na kilka sekund, po czym przewrócić do góry nogami na talerz.