Cofnij
Email Link
Drukuj
Ilustracja przepisu
Etykieta wartości odżywczych
–
+
porcje
Mniejszy
Normalny
Większy
Łódeczki z ogórka z pâté wątróbkowym
Modern Cavegirl
Keto łódeczki z ogórka z pâté wątróbkowym to poezja smaku i jednocześnie źródło wielu wartości odżywczych. Nie od dziś bowiem wiadomo, że podroby to prawdziwy superfood... Dodatek orzechów wzbogaca danie smakowo oraz nadaje przyjemnej chrupkości.
5
z 1 oceny
Wydrukuj
Udostępnij na FB
Przypnij przepis
Czas przygotowania
5
minuty
minut
Czas całkowity
5
minuty
minut
Rodzaj dania
Przekąska
,
Śniadanie
Kuchnia
Europejska
Ilość porcji
2
porcje
Kalorie
412.28
kcal
Składniki
1x
2x
3x
4
duże
ogórki gruntowe
(po ok. 120 g każdy)
4
porcje
pâté wątróbkowe
z tego przepisu
12
szt.
orzechy włoskie
(połówki)
Sposób przygotowania
Z ogórków wydrążyć gniazda nasienne i wypełnić je pâté wątróbkowym. Na wierzchu ułożyć połówki orzechów włoskich.
Wypróbowałaś/eś ten przepis? Oznacz @modern.cavegirl w poście :)