Cofnij
Email Link
Drukuj
Ilustracja przepisu
Etykieta wartości odżywczych
–
+
porcje
Mniejszy
Normalny
Większy
Łódeczki z ogórka z pastą z tuńczyka
Modern Cavegirl
Keto łódeczki z ogórka z pastą z tuńczyka to propozycja idealna dla miłośników ryb. Pasta z tuńczyka idealnie dopełnia to delikatne w smaku warzywo i współgra z kaparami tworząc prostą, acz przyjemną w odbiorze przekąskę.
5
z 1 oceny
Wydrukuj
Udostępnij na FB
Przypnij przepis
Czas przygotowania
5
minuty
minut
Czas całkowity
5
minuty
minut
Rodzaj dania
Przekąska
,
Śniadanie
Kuchnia
Amerykańska
,
Europejska
Ilość porcji
2
porcje
Kalorie
211.42
kcal
Składniki
1x
2x
3x
4
szt.
ogórki gruntowe
(po ok. 100 g każdy)
150
g
tuńczyk w sosie własnym
(ok. 1 puszka; po odsączeniu)
35
g
majonez
(połówki)
sól
8
szt.
kapary
Sposób przygotowania
Tuńczyka wymieszać z majonezem. Dosolić do smaku.
Z ogórków wydrążyć gniazda nasienne i wypełnić je pastą z tuńczyka. Na wierzchu ułożyć kapary.
Wypróbowałaś/eś ten przepis? Oznacz @modern.cavegirl w poście :)