Pyszna Keto & Paleo wersja znanych batoników Bounty, przywodząca na myśl karaibskie plaże, palmy kokosowe i niebieską lagunę. Rewelacyjny poprawiacz humoru, zwłaszcza w zimne i ciemne poniedziałki.
Mus kokosowy podgrzać na małym ogniu aż do uzyskania płynnej konsystencji. Dodać stewię i ekstrakt waniliowy. Zdjąć z ognia i wsypać wiórki kokosowe. Wymieszać dokładnie. Do jeszcze ciepłych wiórek dorzucić olej kokosowy. Przełożyć do malaksera i zmiksować na gładką masę. W przypadku używania mleka kokosowego zamiast musu, wszystkie składniki oprócz czekolady zmiksować dobrze w malakserze. Wyłożyć na papier do pieczenia i włożyć do zamrażarki na minimum 30 minut. Po tym czasie wyjąć, pokroić lub połamać na mniejsze kawałki. Czekoladę roztopić w rondelku na bardzo małym ogniu. Obtaczać kawałki masy kokosowej w czekoladzie i odkładać do stężenia na papier do pieczenia. Aby przyspieszyć proces można włożyć batoniki do lodówki.