Cofnij Email Link
+ porcje
śledzie po śródziemnomorsku

Śledź po śródziemnomorsku

Avatar for Modern Cavegirl
Keto Śledzie po Śródziemnomorsku to nie tylko pyszne danie, ale również hołd dla Twojego zdrowia. Odkryj smak niskowęglowodanowej kuchni fusion, w której Północ spotyka się z Południem.
5 z 1 oceny
Czas przygotowania 10 minuty
Czas oczekiwania 4 godziny
Czas całkowity 4 godziny 10 minuty
Ilość porcji 4 porcje
Kalorie 330.01 kcal

Składniki
  

Sposób przygotowania
 

  • Śledzie osusz ręcznikiem papierowym i pokrój w kawałki o długości ok. 2 cm. Ułóż w misce i dodaj posiekane pomidory suszone, oliwki oraz kapary. Zalej oliwą z oliwek i odstaw do lodówki do marynowania na min. 4 h (najlepiej kilka dni).
Wypróbowałaś/eś ten przepis? Oznacz @modern.cavegirl w poście :)