Wymieszać wszystko aż do uzyskania elastycznej masy, którą należy wylepić dno okrągłej formy o średnicy 15 cm. Odstawić do lodówki na czas przygotowywania pozostałych warstw.
Masa kokosowa
W garnuszku wymieszać mleko kokosowe z agarem, dodać resztę składników. Podgrzewać na średnim ogniu do zagotowania cały czas mieszając. Gotować przez ok. 1 minutę, po czym zdjąć z palnika i odstawić na 10 minut. Wyłożyć na spód ciasta, wyrównać wierzch i wstawić z powrotem do lodówki.
Galaretka
Napój rozpuścić w 100 ml zimnej wody, zasypać żelatyną i odstawić do napęcznienia. Zalać gorącą wodą i dobrze wymieszać, żeby nie było grudek. Wstawić do lodówki na ok. 20 minut. Gdy galaretka lekko stężeje, wylać ją na masę kokosową. Wstawić całość do lodówki na minimum 2 godziny.